Translate

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Suolaista ja makeaa

Ekaksi vadelmakakku. Oon nyt tykästynyt näihin kakkuihin, joita ei tartte paistaa. Hyydyttää vaan jääkaapissa. Ja on helppoja tehdä. Ennenkaikkea. Ja raikkaan makuisia.


Ja toinen leipomus tänään. Se oli kinkkupiiras. No laitoin siinäkin vähän "mutkat suoriksi" koska käytin valmista taikinaa. Sellaista pakastejutskaa suolaselle piirakalle.

Täytteeseen tuli purkki kermaviiliä johon sekoitettiin kinkkukuutioita/suikaleita, 2-3 cm pala purjoa suikaloituna ja parsakaalista 2-3 "nuppua" silputtuna ja pari kananmunaa. Mausteena pippuria ja suolaa. Kaikki vaan sekaisin ja sen valmiin taikinajutskan päälle. Pari tomaattia viipaleina ja uuniin n. puoleksi tunniksi 200 asteeseen. Ja voin suositella, Nirsollekkin maistui. Otti jopa lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti